Aanvragen of verlengen Wedstrijdlicentie

M.i.v. augustus 2023 worden voor FCI-Obedience nieuwe soorten licenties geïntroduceerd.

Er bestaan dan 4 soorten licenties:

  • Wedstrijdlicentie
  • Examenlicentie
  • Debutantenlicentie
  • Gastlicentie (Uitsluitend buitenlandse deelnemers)

Examen-, Debutanten- en Gastlicentie zijn kostenloos. De licenties hebben slechts het doel om de gegevens van kandidaten in de database te hebben ter afwikkeling van het examen/wedstrijd.

Het aanvragen of verlengen van licentie doet u door in te loggen op sport.raadvanbeheer.nl met uw emailadres en wachtwoord. Mocht u uw wachtwoord vergeten zijn, kunt u deze opnieuw opvragen door middel van de link in het inlogscherm. U ontvangt dan een email om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Controleert u hiervoor ook de folder ‘Ongewenste mail’ als u deze email niet in uw Inbox ontvangt.

Als u nog geen account heeft, maakt u eerst een account aan. Vervolgens logt u op uw account in. Let op: als de eigenaar en de deelnemer niet dezelfde persoon zijn, wordt de account aangemaakt door de deelnemer.

Na het inloggen kunt u per hond de reeds bestaande licentie verlengen, of een nieuwe hond toevoegen. U betaald online door middel van iDeal, waarna de startlicentie voor het lopende jaar geldig is.

Mochten er problemen zijn met het aanvragen of verlengen van de startlicentie kunt u contact opnemen met de RvB via sporten@raadvanbeheer.nl.

Klik HIER om een wedstrijdlicentie aan te vragen of te verlengen.