Licentie aanvragen of verlengen

M.i.v. augustus 2023 wordt voor FCI-Obedience een examenlicentie geïntroduceerd.

Er bestaan dan 2 soorten licenties:

Wedstrijdlicentie voor 2023, kosten €16,60

Examenlicentie voor 2023, kostenloos. De examenlicentie heeft slechts het doel om de gegevens van examenkandidaten in de database te hebben ter afwikkeling van het examen.

Het aanvragen of verlengen van licentie doet u door in te loggen op sport.raadvanbeheer.nl met uw emailadres en wachtwoord. Mocht u uw wachtwoord vergeten zijn, kunt u deze opnieuw opvragen door middel van de link in het inlogscherm. U ontvangt dan een email om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Controleert u hiervoor ook de folder ‘Ongewenste mail’ als u deze email niet in uw Inbox ontvangt.

Als u nog geen account heeft, maakt u eerst een account aan. Vervolgens logt u op uw account in. Let op: als de eigenaar en de handler niet dezelfde persoon zijn, wordt de account aangemaakt door de handler.

Na het inloggen kunt u per hond de reeds bestaande licentie verlengen, of een nieuwe hond toevoegen. U betaald online door middel van iDeal, waarna de startlicentie voor 2023 geldig is.

Mochten er problemen zijn met het aanvragen of verlengen van de startlicentie kunt u contact opnemen met de RvB via sporten@raadvanbeheer.nl.

Klik HIER om een startlicentie aan te vragen of te verlengen.