Voorstellen nieuw commissielid Dew Driessen

Hierbij wil ik me graag voorstellen als lid van de Commissie FCI Obedience. Ik ben Dew Driessen, 53 jaar, moeder van twee jongens van 16 en 14 jaar en trotse handler van Caelin, mijn Border Collie van 7 jaar. 

in 2017 worstelde ik met mijn pup door de A en B cursus bij KC Gooi- en Eemland in Hilversum. De volgende stap was Club Obedience en ik was op slag verkocht.  In 2018 werd het WK FCI Obedience in Nederland georganiseerd en ik ben twee volle dagen langs de ring gaan kijken. Caelin als jonge onbezonnen hond aan de lijn en ik bedacht me dat het geweldig zou zijn om eens samen met haar in de ring voor Nederland te mogen uitkomen.  

Het heeft wat training gekost, maar in 2022 en 2023 heb ik het genoegen gehad om mee te mogen doen op het WK. Wat een grote eer en wat een avontuur is dat geweest! Helemaal leuk. 

Mijn hart is verpand aan deze sport en ik wil me in de commissie dan ook sterk maken voor de wedstrijdlopers. Niet alleen de OB3 lopers, maar ook de lagere klassen en vooral ook de promotie van de sport zijn onderwerpen die me zeer aanspreken. Ik hoop jullie allen op één van de komende bijeenkomsten tegen het lijf te lopen en met jullie van gedachten te kunnen wisselen. Aarzel niet om me aan te spreken of stuur een mail naar de commissie, dan komt hij ook bij mij. Tot snel!